strumica denes logo

НА 11 АВГУСТ, ЛЕГЕНДАРНИОТ АДИЛ ДОАЃА ВО СЕЛЕКТ!

Автор:

Датум:

јули 10, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 10, 2018

Категории:

Култура

Не могу без тебе, Синови туге, Љуби ме по сећању, Од усана до стопала, Лаку ноћ, Хитно, Маскенбал, Нико ме нема, Не дижи руку на нас, Веруј у нас, Моје си небо и многу други хитови…
Дами и Господа #CafeBarSelect Ви го представува единствениот и неповторливиот балкански шармер , српската поп-фолк ѕвезда #Adil , #Сабота11Август
резервации & информации:
070/310-013 Magdalena Magi Vitanova
071/307-891 Mitko Kocev
075/346-232 Martin Majstorov