strumica denes logo

МИЛЕНИЦИТЕ НА СТРУМИЧКАТА ПУБЛИКА Divolly & Markward ПОТПИШАА ДОГОВОР СО ЕДНА ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ИЗДАВАЧКИ КУЌИ ВО СВЕТОТ!

Автор:

Датум:

февруари 11, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

февруари 11, 2019

Категории:

Култура
Милениците на струмичката публика  Divolly & Markward кои отсекогаш знаеле како да ги расположат струмичани не информираа дека потпишале договор, односно издадоа песна за една од најголемите издавачки куќи во светот „SPINNIN RECORDS“. Тимот на Струмица Денес им посакува многу успеси во иднина!