Home

Perdormire
Култура

МАШКО Е: ЕДНА МИНУТА ПО ПОЛНОЌ, СЕ РОДИ ПРВОТО БЕБЕ ВО 2021 ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!

Home

Првото бебе во 2021 година се роди на Универзитетската Клиника за гинекологија и акушерство во Скопје во 00.01 часот.

Бебето е од машки пол, тешко е 3 килограми и 650грама и е долго 51 сантиметар.

Мајката на бебето е Бојана Смилеска од Скопје и тоа е нејзино второ дете.