МАКЕДОНИЈА И СТРУМИЧАНИ ВОДЕА НА ЕВРОВИЗИЈА, НО ИЗГЛЕДА ПОЛИТИКАТА СИ ГО НАПРАВИ СВОЕТО!

мај 18, 2019

Нема да должиме многу, Македонија и повеќето во светот очекуваа победа на Македонија, но изгледа политиката си го направи своето! Честитки за Тамара, Антониа и двајцата наши струмичани Александра и Васил!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: