МАЈКА БОГОРОДИЦА ПОВТОРНО ГИ СПЛОТИ СТРУМИЧАНИ – НАРОДОТ ЈА СЛАВИ СВОЈАТА ЗАШТИТНИЧКА!

март 24, 2019

Мајката Божја повторно ги сплоти струмичани! Денеска народот излезе на улица за да одбележи две години откако Богородица Брзопослушничка како дар од братството на манастирот Дохијар на Света Гора беше донесена во Струмица. Пресвета Богородице, Спас Нас!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: