Лицата со инвалидитет ги одржаа 25-ти Музички средби како дел од програмата на СОФ 2019

јули 21, 2019

Традиционалната музичка средба на лицата со телесен инвалидитет се одржи синоќа на плоштадот „Гоце Делчев“.

Како дел од програмата на Струмица Опен фестивал оваа година беа и 25-тите музички средби на лицата со телесен инвалидитет „Мобилност“.

Заедно со нив настапи групата „Надеж“ од Завод за заштита и рехабилитација „Бања Банско“ со перформансот „После дождот“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ