„LADIES NIGHT“ ВО ПЕТОК ВО „АВАТАР“ ВО СТРУМИЦА!

мај 7, 2019

Лејдис најт во петок во „Аватар“ во Струмица.

#резервации смс/вибер👇

📱Горан – 078/284-978

📱Кристина Тондева- 078/428-024

📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Стефан – 078/366-755

📱Мартин Величковски – 072/528-746

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!💚

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: