strumica denes logo

КОНЕЧНО НЕ МОРА ДА ОДВОЈУВАТЕ МНОГУ ВРЕМЕ ЗА СОНЧАЊЕ, СПОРТАРЕДО СОЛАРИУМ СЕГА И ВО СТРУМИЦА ВО „BEATY CENTAR LILI“

Автор:

Датум:

февруари 4, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

февруари 4, 2019

Категории:

Култура

Конечно не морате да одвојувате многу време за сончање. СПОРТАРЕДО солариумот со висок степен на заштита, дизајниран по најнова технологија ви овозможува безпрекорен, брз и рамномерен тен за максимум 10 минути. Некои веќе се уверија, затоа уверете се и вие. Земете пакет по промотивни цени, промоцијата трае до 15.03.2019 во Beauty centar LILI
Тел: 070/458-245