strumica denes logo

КОНЦЕПТ, ГОЛД КАФЕ И КАФЕ 19 ВО ПЕТОК ОРГАНИЗИРААТ ФЕСТИВАЛ ПО СТРУМИЧКОТО КОРЗО СО ЕМИНЕНТНИ МУЗИЧАРИ!

Автор:

Датум:

јули 17, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 17, 2019

Категории:

Култура

На 19ти јули Петок
За прв пат Strumica Street Festival организиран од Концепт кафе, Голд кафе и Кафе 19 под покровителство на СОФ.

Локација: Шеталиште пред градска библиотека, со мега ѕвездите Bang La Decks, Dj Todoroff, Dj Coc i Astra-Ion.
Не чекајте, резервирајте навреме.