ЌЕ ОРГАНИЗИРА ЛИ НЕКОЈ ПАРАДА НА МАКЕДОНСКИ УМОВИ, ГЕНИЈАЛЦИ РАСЕАНИ ПО СТРАНСКИТЕ УНИВЕРЗИТЕТИ, ИНСТИТУЦИИ И ФИРМИ!

јуни 26, 2021

ФЕЈСБУК СТАТУС:

Ќе организира некој парада на македонски умови, генијалци, расеани по странски универзитети, институти и фирми, кои сами се пробиле во светот со своето знаење?

Па да направиме билборди со нивните ликови, за да ги препознаваат младите, да им бидат мотивација и инспирација?

Ние, останатите, сонародници, пријатели, комшии и роднини, ДА СЕ ГОРДЕЕМЕ

Е ТОА Е ПАРАДА НА ГОРДОСТА, нечиј успех и знаење!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: