strumica denes logo

КАТЕГОРИЈА Ж-ДЕБИТАНСКА ГРУПА: „СТРУМИЧКИТЕ ШПАГЕТИ“ НА ООУ „ВИДЕО ПОДГОРЕЦ“ ГО ОСВОИЈА ПРВОТО МЕСТО!

Автор:

Датум:

март 11, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

март 11, 2019

Категории:

Култура

Маската со реден број 5 на ООУ „Видео Подгорец“-Струмица со освоени 70 бода ја особија првата награда на струмичкиот карневал во висина од 500 евра во денарска противредност во категоријата Ж-дебитанска група. Честитки!