КАТЕГОРИЈА Ѓ: „ПУШТИ СТОЈКО РОГОВИ“ НА БАГАШОВСКИ ГО ОСВОИ ПРВОТО МЕСТО НА СТРУМИЧКИОТ КАРНЕВАЛ!

март 11, 2019

Маската под реден број 16 „Пушти Стојко рогови“ на Багашовски ја освои првата награда во категоријата Ѓ во висина од 100 евра во денарска противредност со освоени 67 бода. Честити!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: