strumica denes logo

КАТЕГОРИЈА Ѓ: БАГАШЕВСКИ И НЕГОВИОТ „КОМАРЕЦ“ ЈА ОСВОИЈА ВТОРАТА НАГРАДА!

Автор:

Датум:

март 11, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

март 11, 2019

Категории:

Култура

Категорија Ѓ: Поединечна маска од 1 до 5 лица

2-ра награда, маска под реден број 21 „Комарец“ , Багашевски ,Струмица, во висина од 75 евра во денарска противвредност;(64 бода);