КАТЕГОРИЈА Г: ПРВАТА НАГРАДА ЈА ОСВОИЈА „ЗЛАТНИТЕ ПОТКОВИЦИ“ НА „КИКО СТИЛ“-СТРУМИЦА!

март 11, 2019

Категорија Г: Групна маска од 10 до 20 лица

1-ва награда, маска под реден број 4, “Златните потковици „Кико Стил – Струмица, во висина од 400 евра во денарска противвредност; (69 бода);

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: