КАТЕГОРИЈА Е СО АЛЕГОРИСКО ВОЗИЛО: УШТЕ ЕДНА НАГРАДА ЗА „ЧЕКОР НАПРЕД“ НА „МУЛЕН РУЖ 2“

март 11, 2019

Категорија Е : со алегориско возило

3-та награда, маска под ред.број 19 “Чекор напред“ МУлен руж-2, во износ од 200 евра во денарска противвредност (57 бода).

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: