Home

Perdormire
Култура

КАРОЛИНА ГОЧЕВА УТРЕ ЌЕ ОДРЖИ СПЕКТАКУЛАРЕН КОНЦЕРТ ВО СТРУМИЦА – КАРТИТЕ ПРЕД РАСПРОДАВАЊЕ!

Home

 

Ве информираме дека концертот на Каролина на 10 мај во Струмица е пред РАСПРОДАВАЊЕ!

Преостанатите билети можете да ги набавите преку продажната мрежа на Купи Карти за Се на следниве места:

Струмица:
Т.А. Атлантис
We Travel
Лагуна Травел

Не ја пропуштајте концертната промоција на албумот “Извор”! Се гледаме!