Home

Perdormire
Култура

Календар со празници за 2020-та година – За планирање имаме 9 продолжени викенди!

Home

Колку ќе „славиме“ и одмораме во 2020-та година? Колку продолжени викенди ќе имаме, а колку неработни денови за одмор сред недела?

Како и секоја година, така и за 2020-та не ја прекршуваме традицијата – календарот со неработни денови, веќе ни е подготвен!

Со него уште од сега можете детално да си ги испланираме неработните и слободни денови.

Ако подобро го разгледате и преброите, ќе се израдувате што 2020-та година има дури 9 продолжени викенди.

Во секое време ќе можете да го најдете на CRNOBELO.com во делот „Препорачуваме“ (во најдесната колона).

Или уште подобра опција е да го испечатите и закачите над работното биро или дома, на видно место.

Календарот со празници за 2020-та година можете да го преземете во PDF тука.

Споделете со пријателите, семејството и блиските со кои сакате да ги испланирате слободните денови во наредната година! 😊