Home

Perdormire
Култура

ЈОЦЕ ПАНОВ ОВОЈ ПЕТОК ЗА ПРВ ПАТ ВО GOSSIP CAFE!

Home


21•12 – Овој Петок за прв пат во Gossip Cafe ни гостува Јоце Панов, дечкото кој со своите настапи ја освои публиката ширум земјава, ве очекува на квалитетна Екс Ју забава проследена со одлична атмосфера.

Почеток: 21:30 часот

⭐️ Gossip Cafe ! ⭐️

Резервации:
070 228 765 Софија Андонова
072 623 472 Тања Пандева
078 698 283 Филип Ѓеоргиев
078 917 317 Тими Наков