Perdormire
Култура

ЈЕЛЕНА РОЗГА ВО ПЕТОК ВО АВАТАР, СТРУМИЦА ЌЕ ДОБИЕ ОДЛИЧНА ЗАБАВА!

Home

🗣️ 🅰️ватарци, дали сте спремни за #петок?

🅰️ватар, ви приредува уште едно вистинско музичко уживање ова лето, со далматинската кралица, #ЈеленаРозга!

Заедно во еден глас ќе ги пееме: Краљица, Циркус, Окус ментола, Бижутерија и уште многу други нејзини хит рефрени.

👉 Загревање за настанот со #BalkanParty!

#резервации смс/вибер👇

📱Горан – 078/284-978

📱Кристина Тондева- 078/428-024

📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Мартин Величковски – 072/528-746

📱Панче Заев – 071/909-333

📱Христијан – 072/261-702

📱Кате Атанасова – 078/755-328

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE❗