Home

Perdormire
Култура

ЈА САКАШЕ СТРУМИЦА, НО И СТРУМИЦА ГО САКАШЕ НЕГО: ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ПОСЕТАТА НА БОРИС ТРАЈКОВСКИ ВО НАШИОТ ГРАД!

Home

Тие што памтат знаат каков беше Борис Трајковски кога ќе ја посетеше својата родна Струмица.

Без терохранители, без никаква придружба.

Луѓето го сакаа и разговараа со него на нај приjaтелски начин.

Струмица Денес ви избра неколку фотографии од Трајковски во една од посетите на Струмица за да ја доловите блискоста на еден претседател со граѓаните.