strumica denes logo

ИВАН БОСИЉЧИЌ ВО МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ

Автор:

Датум:

април 21, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 21, 2018

Категории:

Култура

Mиленикот на македонската публика од романтичните серии, Иван Босиљчиќ на наше огромно задоволство повторно кај нас. Помеѓу сите ангажмани закажани во неговиот матичен театар во Белград и филмските остварувања во Москва, доаѓа во Скопје на 27 и 28 Април во Македонска Опера и Балет со почеток во 20 часот со неговиот проект “Неколку стихови за нас”.

Самиот актер ќе каже, ова не е класичен концерт, не е поетска вечер и не е класична театарска претстава, ова е една актерска исповед. А, најдобро дојдете да видите и заеднички да уживаме. Настанот е во организација на “ТА Нова Травел”, а пријатели на настанот се: “Хотел Арка”, “Руле Турс”, “Добра вода”, “Еквилибриум”, “Бу кафе”, “Метрополис радио”,”Еден на еден” како медиумски подржувач.

Карти на благајната на МОБ и купи карти за се.