Home

Perdormire
Култура

ИНТЕРЕСНО ВИДЕО: БОЈАН ВЕЛЕВСКИ ГИ ПОДБРА ИЗВРШИТЕЛИТЕ!

Home

Актерот и комичар Бојан Велевски во своето најново видео на You Tube ги подбра извршителите кои пред Нова година се жалеа дека цитираме: “Едвај врзувале крај со крај”.

Бојан на маестрален начин со многу иронија и сарказам им плесна во лице многу вистини на извршителите, но истовремено изрази голема поддршка за сите семејства кои се борат со овој проблем.

Ова е само уште еден доказ, како хуморот може да биде силен коректив на едно општество!
Уживајте.