Home

Perdormire
Култура

ГРУПА ГРАЃАНИ ОД ТУРСКОТО МААЛО БАРААТ ИНФОРМАТИВЕН СОСТАНОК СО ПРЕТСТАВНИЦИ ОД ЦЕНТАР ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ, ДИРЕКТОРОТ НА ИНФЕКТИВНО ОДДЕЛЕНИЕ И НАДЛЕЖНИ ОД ОПШТИНА СТРУМИЦА!

Home

ГРУПА ГРАЃАНИ ОД ТУРСКОТО МААЛО:

Во најкраток рок ,апелираме надлежни на Општина Струмица заедно со претставници од ЦСР Струмица, претставници од Центар за управување со кризи и директор на инфективно одделение,

да се организира информативен состанок со граѓаните од ул.Бетовенова во врска со КОВИД 19.

Деновиве наидуваме на големи проблеми..

.досега имаме 5 починати од Ковид 19. Ни треба итна поддршка од владините организации, бидејќи никаде во светот социјално загрозените немат можност да наплаќат 800-900 евра за испис на починатиот од Ковид 19.

Споделете за да постигнаме до целта.