ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОСТА ЈАНЕВСКИ ОДРЖА НЕДЕЛНА СРЕДБА СО ГРАЃАНИТЕ НА ДАБИЛЕ И САЧЕВО!

март 31, 2019

Градоначалникот на општина Струмица Коста Јаневски, денес одржа средби со граѓаните на населените места Дабиле и Сачево. Разговараа за досега направеното и проектите кои што ќе бидат реализирани во оваа буџетска година.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: