strumica denes logo

ГРАДЕЖНАТА КОМПАНИЈА „ПОРТЛАНД – ОПЦ“ ВРАБОТУВА ГРАДЕЖЕН ТЕХНИЧАР, РАКУВАЧ СО ГРАДЕЖНИ МАШИНИ И ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ!

Автор:

Датум:

јуни 19, 2023

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 19, 2023

Категории:

Култура

Градежната компанија Портланд – ОПЦ вработува:

  • Градежен техничар за работа на терен во регионот на Струмица.
  • Ракувачи со градежни машини (багер,скип)
  • Градежни работници (тесари).

Плата по договор! !

Заинтересираните кандидати можат да не контактираат на:
076/444-902

Или да испратат CV на info@portland.com.mk