Home

Perdormire
Култура

(ГАЛЕРИЈА) Без овие преубави струмичанки не поминува ниту еден Скопски маратон!

Home

На Скопскиот маратон кој се одржува секоја година традиционално, се пријавуваат многу убави девојки кои го привлекуваат вниманието на фотографите кои се на настанот.

Од елегантни дами, во девојки со спортски дух, голем дел од жените го привлекуваат вниманието поради нивната убавина.

Едни од нив се и сестрите Душица и Марија Андоновски, кои се од Струмица, а долги години се во првите редови на маратонот. И двете девојки изгледаат неверојатно, а сосема оправдано се ангажирани од разни модни куќи поради нивната физичка привлечност.