(ФОТОГАЛЕРИЈА) ТИАНДЕ-СТРУМИЦА И ДЕДО МРАЗ НА ОКОЛУ 100 ДЕЧИЊА ОД СТРУМИЧКО ИМ ДОДЕЛИЈА НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА!

декември 29, 2018

Најбараниот светски еко бренд – ТианДе заедно со Дедо Мраз на околу 100 дечиња од струмичко им доделија новогодишни пакетчиња и им посакаа многу здравје, успех и радости во нвоата 2019 година. Директорот на ТианДе-Струмица Костадин Цветанов, изјави дека годината не би била комплетно исполнета за нив како компанија ако не ја испратат во пријатна и празнична атмосфера заедно со дечињата. ТианДе-Струмица може да ги пронајдете на улицата „24 Октомври“ бр.39. Во продолжение погледнете ја фотогалеријата:

 

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: