(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ПОЗНАТИОТ БРЕНД АЛ-БИМАКС ОТВОРИ НОВ САЛОН ВО СТРУМИЦА ВЕДНАШ НАСПРОТИ ЗДРУЖЕНИЕТО ЗА ПЕНЗИОНЕРИ!

март 7, 2019

Познатата струмичка компанија АЛ-БИМАКС отвори уште еден свој салон во Струмица кој се наоѓа веднаш наспроти здружението на пензионери или поточно на улицата „Ленинова“ бр.94. Колку за потсетување, АЛ-БИМАКС веќе 20 години работи успешно со докажан квалитет и врвна услуга.

ПРОИЗВОДИ:

  • PVC и Алуминиумска столарија
  • Ролетни
  • Комарници
  • Декоративни Завеси
  • Огради
  • Гражни врати
  • Тенди (заштита од сонце)
  • Внатрешни врати

Ал-Бимакс е основана во 1998 година, и стартува со прoизводство и достава на PVC и Алуминиумска столарија, алуминиумски огради и огради од ковано железо, надворешни и внатрешни ролетни, завеси, комарници, конструкции од поликарбонат, сигурносни ролетни, гаражни врати и др.

Нивните производи се изработени од алуминиумски профили, од грчки систем “Alumil” и ПВЦ профили од германски системи, кои поседуваат одлични карактеристики за топлинско енергетската ефикасност и звучна изолација! Фирмата секојдневно работи на збогатување на асортиманот за производство и услуги, првенствено за да ги задоволи вкусовите на своите потрошувачи. Затоа повелете и посетете ги!

Web : al-bimaks.com

Email: al-bimaks@hotmail.com

Fb: https://www.facebook.com/al.bimaks/

 

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: