Home

Perdormire
Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ПИЕЊЕТО КАФЕ НИКОГАШ НЕ БИЛО ПОВКУСНО!

Home

ГОСИП КАФЕ отсега препознатлив и по уште еден иновативен начин на правење кафе. Отсега денот ќе ви биде поубав и повесел откако ќе Ви го сервираат Вашето омилено макијато или капучино со Вашиот омилен лик на DISNEY, Супермен, Бетмен и други инспиративни ликови и пораки.

ГОСИП КАФЕ ја смени димензијата на пиење кафе, со цел Вашиот ден да биде посреќен и поуспешен.

Направете го Вашиот ден посреќен уште денес. Порачете макијато или капучино со Вашиот омилен вкус.