(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: МЛАДИОТ И АМБИЦИОЗЕН СТРУМИЧАНЕЦ РИСТЕ ЛАЗАРОВ, ОТВОРИ СВОЕ СТУДИО ЗА МАСАЖА – „LAZAROV MASSAGE“

февруари 15, 2020

Младиот и амбициозен струмичанец Ристе Лазаров, неодамна во Струмица го отвори своето студио за масажи насловено „LAZAROV MASSAGE“. Ристе за нашиот портал веки дека масажата е навистина потреба, а не луксуз.

Лазаров нуди повеќе видови на масажи и тоа:

RELAX – 450ден. (45 минути)

КЛАСИЧНА – 600ден. (45 минути)

ВУЛКАНСКИ КАМЕЊА – 750ден. (45 минути)

МАСАЖА НА НОЗИ – 350ден. (30 минути)

МАСАЖА НА РАЦЕ – 350ден. (30 минути)

МАСАЖА НА ГЛАВА И ВРАТ – 350ден (30 минути)

МЕДИЦИНСКА – 700ден. (45 минути)

Вашите термини може да ги закажате на тел: 078 263 509 / ул: Младинска 131

Работното време од :10:00 до 21:00

ФОТО: Столе Ангелов

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: