(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: КСК МЕБЕЛ ОТСЕГА НА НОВА ЛОКАЦИЈА ВО ГРАДОТ!

декември 4, 2018

Вашиот препознатлив бренд на пазарот КСК МЕБЕЛ, кој веќе 12 години постои и се занимава со продажба на големо и мало канцелариски фотелји, канцелариски бироа  и барски столови, од денес на нова локација во Струмица. КСК МЕБЕЛ може да ги пронајдете на улицата „Климент Охридски“ бр.248 или поточно веднаш до маркети „ЗДРАВЕЦ“ на транзитниот пат. Повелете и уверете се во добриот квалитет и одличната услуга на КСК МЕБЕЛ.

 

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: