Home

Perdormire
Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: БРЗИОТ СЕРВИС, КВАЛИТЕТОТ И ВРВНАТА УСЛУГА ПРОНАЈДЕТЕ ГИ ВО „MIHA MOBILE“

Home

На улицата „24 oктомври“ бб. во Струмица или веднаш наспроти некогашната „Воденичка“ , новиот сервис за поправка и продажба на мобилни телефони „MIHA MOBILE“ го доби и своето официјално отварање на кое присуствуваа многу гости кои им посакаа на сопствениците и вработените многу успех во иднина. Брзиот сервис, квалитетот и врвната услуга на „MIHA MOBILE“ ќе бидат трите најважни работи по кои ќе ги разликуваме од останатите. Во продолжение погледнете ја целосната фотогалерија која тимот на Струмица Денес ви ја подготви: