strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НАСМЕВКИТЕ НА ЛИЦАТА ЗБОРУВААТ ЗА КВАЛИТЕТОТ НА ПРОИЗВОДИТЕ-СЕ ПОВЕЌЕ ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ ОД ТИАНДЕ-СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

март 20, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

март 20, 2019

Категории:

Култура

Синоќа во Хотел Вила Парк ТианДе-Струмица оддржа уште еден убав настан, односно бизнис презентација на тема „КАКО ДА СИ ГО ПОДОБРИМЕ КВАЛИТЕТОТ НА СВОЈОТ ЖИВОТ“. Насмевките на лицата на присутните доволно зборуваа за квалитетот на производите, а ТианДе-Струмица и по две години продолжува секојдневно да ги освојува струмичани. Раководството на ТианДе во Македонија упати јавна благодарност до сите оние кои ги пробале нивните производи!