strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) МИХАИЛ МИХАИЛОВ ОД СТРУМИЦА-НАЈБАРАНОТО БЕБЕ МАНЕКЕН ВО МАКЕДОНИЈА!

Автор:

Датум:

април 16, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 16, 2018

Категории:

Култура

Малиот Михаил Михаилов од Струмица, наскоро ќе наполни две години а веќе е најбараното бебе манекен во Македонија од најголемите брендови за позирање. Тој всушност е најмладиот манекен во Македонија, а ниту една од компаниите со кои Михаил е во соработка не кријат дека се презадоволни од соработката и сите стојат на ставот дека Михаил го очекува светла иднина во манекенството.


Тој на седум месечна возраст беше избран за заштитно лице на „БЕКУТАН“ влажните марамчиња и оттогаш почнува неговото официјално дружење со фотографиите. Учествува на најразлични фотосесии за повеќе производи и со повеќе македонски брендови. Како што спомнавме, Михаил има соработувано со „Бекутан“, македонскиот бренд „Тила“, „ИД ТРИТЕКС“ – македонски бренд за облека.

На 07.07.2018 год. ќе наполни две години, а по навршување на четири годинки Михаил ќе има многу повеќе ангажмани со одредени фирми со кои веќе има преддоговори.