strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Цвеќара и Гифт Шоп Adorlee – бидете секогаш уникатни во она што го подарувате!

Автор:

Датум:

јули 22, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 22, 2018

Категории:

Култура

Импресионирајте со вашиот подарок, секогаш бидете различни и креативни со она што го подарувате. Голем избор на уникатни букети, цветни аранжмани во кутии, свежо и вештачко цвеќе, чоколадо, играчки, алкохол, пакување на вашите податоци и многу дополнувања и изненадувања секојдневно. Посетете не на 4ти Јули бр.8 веднаш спроти Мат Стар во Цвеќара и Гифт Шоп Adorlee -каде што бирањето подарок е задоволство.