(ФОТОГАЛЕРИЈА) COFFEE BAR „LIFE“, ЕДИНСТВЕН ЛОКАЛ ВО СТРУМИЦА КОЈ РАБОТИ 24 ЧАСА И Е ОПРЕМЕН СО БИЛЈАРД,ПИКАДО И „ФУДБАЛЧЕ“

март 21, 2019

 

На улицата „Јанко Цветинов“ бр.48a или поточно во срцето на пазарот „Чешел“ односно на местото на поранешен „Бистро“ се отвори ново место во Струмица каде граѓаните од градот и околните места ќе може да уживаат во својот омилен пијалок! „LIFE“ за разлика од останатите се разликува во тоа што е опремено со билјард, пикадо и „фудбалче“ и е единствен локал во Струмица кој работи 24 часа. Затоа повелете и уживајте во прекрасниот амбиент и одличната услуга. Во продолжение погледнете ги фотографиите:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: