strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) БАЛЕТСКОТО СТУДИО РЕВЕРАНС ОДДРЖА ГОДИШЕН КОНЦЕРТ ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јуни 15, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 15, 2018

Категории:

Култура

Балетското студио Реверанс одржа годишен концерт во домот на културата, Талентираните балерини настапија во повеќе точки , во микс од современ и класичен балет, под кореографија на нивниот ментор Олгица Илиева , концертот се одржа под насловот ” Movement” , гостин на вечерта беше Александра Илиева која со своите изведби на саксафон го надополни одличнато издание на концертот и прекрасно осмислената кореографија и сценографија