strumica denes logo

(ФОТО) ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: МАТУРАНТИТЕ ГО ЗАПОЧНАА СЛАВЕЊЕТО!

Автор:

Датум:

мај 16, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 16, 2018

Категории:

Култура

Утре во хотелот „Цар Самуил“ матурантите од СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ја имаат својата матурска забава, по тој повод тие ден пред главната вечер денеска весели и разиграни поминуваат низ струмичките улици. Во петок прославуваат „СОУ ЈАНЕ САНДАНСКИ“ додека пак во сабота СОУ „НИКОЛА КАРЕВ“. Честитки до сите.

ФОТО: СРЕЧКО ГУНЧЕВ