Perdormire
Култура

(ФОТО) ВЕШТИТЕ РАЦЕ НА НИКОЛА ПИЈАНМАНОВ НЕ ПРЕСТАНУВААТ ДА ЈА КРАСАТ СТРУМИЦА!

Вештите раце на Никола Пијанманов не престануваат да ја красат Струмица!

Овојпат станува збор за ѕидна слика со димензии 850 x 500 см.

Сликата е реализирана на фасадата на Дом на АРМ, преку Еко фронт (кампања на општина Струмица), со поддршка од ,Изолмак’ Струмица. Во продолжение погледнете ги фотографиите: