(ФОТО) СТРУМИЧКАТА ПОЖАРНА ВО ВРЕМЕТО КОМАНДИР ГАРИ, ЕДЕН ОД МНОГУТЕ СТРУМИЧКИ ЛЕГЕНДИ!

август 15, 2019

Поранешниот командир на ТППЕ Струмица, Гари….една од многуте Струмички легенди….Нека почива во мир !…

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: