strumica denes logo

(ФОТО) СПЕКТАКЛ: „АВАТАР“ НА САМОТО ОТВАРАЊЕ ГО ПОСЕТИЈА НАД 2.000 ЛУЃЕ!

Автор:

Датум:

декември 31, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

декември 31, 2018

Категории:

Култура

Струмица конечно го врати епитетот за најдобар град за ноќни журки во Македонија. Долгогодишниот успешен менаџер од Струмица Никола Тунев(Шумац), одлучи сам да ја врати Струмица и ноќниот живот во неа таму каде што всушност и некогаш била – на врвот! На самото отварање на „АВАТАР“ присуствуваа над 2.000 луѓе. Големо браво и честитки.