strumica denes logo

(ФОТО) СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ВО СТРУМИЦА ПОМЕЃУ ДВА КАМИОНИ И ЕДЕН АВТОМОБИЛ – ИМА ПОВРЕДЕНИ!

Автор:

Датум:

декември 25, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

декември 25, 2018

Категории:

Култура

Сообраќајна несреќа помеѓу два камиони и еден автомобил се случи на раскрсницата кај автобуската станица во Струмица. Како што не информираа очевидците има и повредени. Полицијата во моментот се наоѓа на местото на несреќата. Со повеќе информации во текот на вечерта.