(ФОТО) СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА РАСКРСНИЦАТА КАЈ „КОМУНАЛЕЦ“

декември 24, 2018

Пред еден час на раскрсницата кај „Комуналец“ се случи сообраќајна несреќа помеѓу два автомобила. За среќа нема повредени, а направена е само материјална штета. Полицијата веднаш пристигна на местото на несреќата и изврши увид на истата.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: