strumica denes logo

(ФОТО) РЕАКЦИЈА НА ЖИТЕЛИ НА КУКЛИШ: ВАКА ИЗГЛЕДА УЛИЦАТА ВЕЌЕ 7-8 ГОДИНИ, ДЕЦАТА НЕ МОЖАТ ДА ОДАТ ДО УЧИЛИШНИОТ ПРЕВОЗ!

Автор:

Датум:

ноември 21, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

ноември 21, 2019

Категории:

Култура

До редакцијата на Струмица Денес жители на Куклиш испратија фотографии од нивната улица која после секој дожд е поплавена, а со тоа тие своите обврски не може да ги извршуваат навремено.

„Улицата е ваква веќе 7-8 години. Ветуваат дека ќе ја направат, но нема ништо од тоа. Не може да се оди на работа, децата не можат да одат до превозот што им е за на училиште“-напишаа тие.