Perdormire
Култура

(ФОТО) ПОСЛЕ ДОЖДОТ, КУКЛИШ ДОБИ СВОЕ ЕЗЕРО, НЕ МОЖЕ НИТУ ДЕЦАТА НА УЧИЛИШТЕ ДА ГИ ОДНЕСАТ!

Home

По вчерашниот дожд, Куклиш доби свое езеро! Ова не се случува првпат велат читателите кои ни ги испратија фотографиите.

„Секогаш е така кога ќе заврне дожд во Куклиш. Реагиравме повеќе пати досега, но никој не презема мерки. Понекогаш не може ниту децата да ги однесеме на училиште. Како да не живееме во 21 век.“ – велат тие.

Во продолжение фотографиите: