strumica denes logo

(ФОТО) ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ’ МОЖЕ ДА ПРОНАЈДЕТЕ ВО НОВО ОТВОРЕНИОТ „MIHA MOBILE“

Автор:

Датум:

декември 29, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

декември 29, 2018

Категории:

Култура

„MIHA MOBILE“ располага со нови и половни мобилни телефони, дополнителна опрема, продажба на резервни делови и галантерија за истите. Во склоп на продавницата работи и сервис кој нуди поправка на мобилни телефони, таблети, лаптопи, навигации и сл. „MIHA MOBILE“ исто така располага и со звучници, слушалки, држачи за во автомобил,држачи за мобилни со кои полесно ќе ја играте вашата омилена игра. Инаку, „MIHA MOBILE“ е во директна соработка со „ЛЕДИКОМ“. Повелете и уверете се во добриот квалитет и најниски цени во Македонија. „MIHA MOBILE“ може да ги пронајдете на улицата „24 oктомври“ бб. во Струмица или веднаш наспроти некогашната „Воденичка“.