Home

Perdormire
Култура

(ФОТО) НАД 50 КИЛОГРАМИ СОМ УЛОВЕН ОД СТРУМИЧАНИ ВО ДОЈРАН!

Home

Во Дојран денеска беше уловен сом од над 50 килограми. На Фејсбук групата Корморани се објавени фотографии од овој подвиг на младите рибари од Струмица.