strumica denes logo

ФОТО НА ДЕНОТ: ПАРКИНГ СИ Е ПАРКИНГ, БЕЗ РАЗЛИКА КАКОВ Е „АВТОМОБИЛОТ“

Автор:

Датум:

јули 5, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 5, 2018

Категории:

Култура