(ФОТО) Музичкото семејство – Џорлеви низ сеќавањата на избледените фотографии!

јуни 21, 2021

Не постои струмичанец што не знае барем по еден од Џорлеви. Не постои ни струмичанец кој не слушнал за песните „Не кажувај либе добра ноќ“ , „Фато мори душманке“ и уште стотици песни кои се дел од творештвото токму на еден од најголемите композитори на сите времиња, големиот Наско Џорлев. Струмица Денес ви избра фотографии на којшто ќе можете да се потсетите на струмичкото семејство – Џорлеви.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: