Home

Perdormire
Култура

(ФОТО) ИМА ЛИ КРАЈ НА ГЛУПОСТИТЕ? УРИНИРА НА СРЕД ПЛОШТАД ВО СТРУМИЦА!

Home

Читатели до Струмица Денес доставија фотографија како повозрасен маж уринира на сред плоштад во Струмица. Читателите велат дека девојка која излегувала од „Рамстор“ кога го видела тоа почнала да плаче. Изгледа на глупостите во Струмица им нема крај!